Reken af met vermoeidheid.

XK1 is een verbinding die uiterst gedoseerd is in verschillende stimulerende producten. XK1 zorgt dat u (tot) 8 uur na inname fit bent ondanks een intens vermoeidheidsgevoel of tijdens een periode van belangrijke persoonlijke activiteit.

  • • Vermindert het vermoeidheidsgevoel
  • • Verhoogt de intellectuele en lichamelijke prestaties
  • • Alert en fit 8 uur na inname

Waarom ?

Algemeen opwekkend middel

 

Guarana bevat natuurlijke cafeïne in een grote hoeveelheid, zodat geest en lichaam alert blijven. Guarana bestrijdt vermoeidheid en slaperigheid. De cafeïne in guarana is natuurlijk en veroorzaakt geen hartkloppingen.

Stimulatie van neuronen en neurotransmitters

 

Taurine, een niet-essentieel aminozuur, verhoogt de scherpte van zenuwen en hersens.

Lichamelijk opwekkend middel

 

Kola, afgeleid van de kolanoot, heeft een stimulerend effect op het parasympathische stelsel. Bestrijdt vermoeidheid en verhoogt de waakzaamheid. Verbetert ook de cognitieve prestaties.

 
 
 

Hoe ?

(CNK-3363-058)

Energy Booster

Voedingssupplement met vitaminen en mineralen Intense voorbijgaande vermoeidheid, gebrek aan vitaliteit, de hele nacht fit.

Buiten bereik van kinderen bewaren. De vermelde dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. XK1 is een voedingssupplement. Het vervangt niet een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze.

FAQ

Wat is de aanbevolen hoeveelheid ?

Elke inname van XK1 (2 tabletten per inname) is actief tot 8 uur na toediening. Het is niet aanbevolen meerdere capsules gelijktijdig in te nemen.
Niet in te nemen vanaf 6 uur voor het slapen gaan.

Kan de inname van XK1 met alcohol zijn effect versterken?

XK1 bevat guarana en kan daardoor aanleiding geven tot cardiovasculaire problemen bij sommige personen. Net als veel andere producten van dit type, is het dus niet aangewezen XK1 in combinatie met alcohol te nemen.

XK1 IS EEN PRODUCT VAN PRODUIT DYNA+ SA/NV - COPYRIGHT®XK1. 2015 - CONTACT : info@xkone.com - Tel : +32 (0)478 31 04 90